CSS menü

Online látogatók:Ennyien jártak itt:

látogató számláló


Pontos idő:Időjárás:Gyakori kérdések

Mindenki számára hasznos kérdések


Kérdés Mennyibe kerül a jogsi, ha nem bukok meg semmiből?
Válasz Ez egy olyan kérdés, amire nehéz válaszolni. Önön múlik, hogy mennyire fogadja be azt, amit az oktató mond. Minden ember más, fontos, hogy ne hasonlítsa magát senkihez, mert akkor biztos sokba! Befolyásoló tényező az is, hogy ki hány éves korában vág neki ennek a nagy feladatnak.
Kérdés Ha átmentem a vizsgán merjek autót vezetni?
Válasz Persze, de előbb kérje ki oktatójának véleményét. Én azt szoktam javasolni, hogy kezdetben üljön mellénk egy olyan ember, akinek van jogosítványa és szokott is vezetni!
Kérdés 30 órából le lehet vizsgázni?
Válasz Tapasztalataim szerint, ha még soha nem vezetett gépkocsit, nem.
Kérdés Ha oktatót szeretnék váltani, mi a teendő?
Válasz Ha iskolán belül szeretne oktatót cserélni, akkor csak be kell menni az iskolavezetőhöz és egy másik oktatót kérni.
Ha olyan oktatóhoz szeretne menni, aki nem dolgozik annál az iskolánál, akkor az új oktatóval kell felvenni a kapcsolatot, és majd ő segít az áthelyezésben
Kérdés Mit kell tennem, ha sikerült végre a forgalmi vizsgám?
Válasz Be kell vinni az egészségügyi vizsgán kapott igazolást a Közlekedési Felügyeletre, ott lefénymásolják, és kb 2-3 munkanap után be lehet menni a KF. által kiállított igazolásért.
Ezzel az igazolással, ill. 4000 Ft.-al meg kell keresni a lakóhelyünkhöz tartozó okmányirodát, és ott készítik el a jogosítványt, amit majd 1-2 héten belül kipostáznak.
Kérdés Ha lejárt a két év a sikeres elméleti vizsgám óta és megbuktam a forgalmi vizsgán, mi a teendőm?
Válasz Az új szabályok szerint, elveszett minden, és újra kell járni a tanfolyamot!